LOSION ZA SUNČANJE

Losion za zaštitu i negu kože tokom sunčanja. Potpuno prirodan, pruža zaštitu od sunca bez dodatog SPF.

Blagog, egzotičnog mirisa na kokos.

 

Neophodno ga je nanositi minimum na svaka 2h, kao i nakon svakog kupanja.

Preporuka je izbegavati izlaganje suncu u periodu od 11-17h.

Ulja u sastavu ovog losiona umiruju kožu, povećavaju njenu elastičnost, sprečavaju pucanje, nastanak opekotina i prevremeno starenje kože.

Losion je napravljen od macerata šargarepe u ulju maline, ulja lešnika, šljive i kokosa, cink oksida i titanijum dioksida.

Za razliku od losiona za sunčanje sa dodatim veštačkim SPF faktorom (ne postoji onaj prirodnog porekla), losioni za sunčanje na bazi  neorganskih pigmenata cink-oksida i titanijum-dioksida se zadržavaju na površini kože i od kože odbijaju sunčeve zrake, tako da štetno zračenje ne prodire duboko u kožu i ne oštećuje je. Cink –oksid štiti kožu od UVA i UVB zraka, dok je titanijum-dioksid odličan u zaštiti kože protiv UVB zračenja.

 

Rubus Ideaus Seed Oil (ulje maline),  Corylus Avellana(Ulje lešnika) Seed oil, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Glycerin, Prunus Domestica (Ulje koštice šljive) Seed oil, Tocopherol, Persea Gratissima Oil (ulje avokada), Daucus Carota Extract, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Lavandula officinalis (Etarsko ulje lavande) oil Dehydroacetic Acid, Cocos Nucifera Extract (ekstrakt kokosa). *Citral, Farnesol,
Geraniol, Limonene, Linalool (prirodni sastojci etarskih ulja).

LOSION ZA SUNČANJE

200 ml

1,900.00 RSD

Kategorija:

Opis

Losion za zaštitu i negu kože tokom sunčanja. Potpuno prirodan, pruža zaštitu od sunca bez dodatog SPF.

Blagog, egzotičnog mirisa na kokos.