LJUBAV, KVALITET I POZITIVNA INSPIRACIJA – OSNOVNI ELEMENTI ISTINSKI DOBROG ŽIVOTA

 

Naš mali i odabran tim, sa puno pažnje, ljubavi i poštovanja prema prirodi i ljudima, pokušava da stvori pravu kombinaciju starog i novog, nauke i misterije.

Trudimo se da sastojci budu iz netaknutih predela Srbije, od malih lokalnih proizvođača, koji imaju zaista nesvakidašnju ponudu.

ZA JELO I TELO

All nut hladno ceđena jestiva ulja koštica šljive, kajsije i lešnika dragoceni su sastojak preparata za negu kože. Proizvodimo još i hladno ceđena ulja semena maline, semena kupine, divlje ruže tj.šipurka i suncokreta, a sezonski i po potrebi ulje oraha.

Naši kozmetički proizvodi ručno su rađeni, u malim serijama kako bi uvek bili sveži, i prave se isključivo od prirodnih sastojaka. U svakom kozmetičkom proizvodu nalazi se barem jedno naših ulja.

INSPIRACIJA

 

Inspiraciju nalazimo u našoj tradiciji, vezi sa prirodom, zemljom i njenim plodovima, posebno voću, gostoprimljivosti i svim lepim stvarima našeg podneblja, na koje ponekad zaboravimo.

Sami proizvodimo i uljne macerate, koji se dobijaju potapanjem cvetova ili plodova biljaka u različita ulja, ostavljajući u njima hranljive sastojke.

MAGIJA ZA SVA ČULA

Uronite u alhemiju esencija prirode u mističnom i bezbrižnom ambijentu All nut radnje, koji izgledom podseća na laboratoriju, apoteku i “bakinu kuhinju”. Ponesite magiju sa sobom.

ISKRA

Sve je počelo jednog toplog leta...